Wij,  de Truwanten,  zijn blij als u ons inhuurt om te komen spelen op uw evenement. We spelen met veel plezier en inzet. Straatmuzikanten als we zijn kunnen we buiten en binnen optreden. Buiten is belangrijk om toevallig langslopend publiek aan te trekken. Buiten spelen is ook zwaar:  In weer en wind, spelen tegen gepraat en achtergrondlawaai op. Speciaal voor onze buitenoptredens hebben we de volgende tips:

– Als u ons programmeert voor een buitenoptreden, dan graag niet binnen gehoorsafstand van een andere muziekgroep, speakers met versterkte muziek of versterkt weergegeven commentaar van een presentator.

– Onze houten blaasinstrumenten kunnen niet tegen regen. Als het regent moeten we stoppen met spelen, tenzij u voor ons een schuilplaats binnen, abri, afdak, baldakijn of aan één kant open tent hebt, waar we verder kunnen spelen.

– Zelf zoeken we bij voorkeur een plek om te spelen die in de luwte ligt en schaduw heeft. Het liefst met een muur achter ons voor een goede akoestiek. Spelen in de harde wind is zwaar (wegwaaiende bladmuziek) en spelen in de volle zon ook (uitdrogende rieten), vandaar het belang van een beschutte plek.

Wij hopen met deze tips op een geslaagd evenement en een prettige samenwerking!


Notice: Undefined index: z in /home/truwante/public_html/wp-content/themes/medieval_book/footer.php on line 1